Szilveszteri körutazás a Szivárvány nemzet országába: Dél- Afrika


Dél-afrikai Köztársaság
Utazás áttekintő:

Ország:   Dél-afrikai Köztársaság
Város:   Cape Town, Johannesburg, Pretoria

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásProgram:
1. nap:
Utazás Budapestről a délelőtti órákban.

2. nap:
Érkezés frankfurti átszállással Cape Townba a kora reggeli órákban. Délelőtt félnapos városnézés Cape Townban: Table Mountain, Dél- Afrika múzeum, maláj negyed. Majd transzfer a szállodába. Szállás Cape Townban.

3. nap:
Reggeli a szállodában.
Fakultatív program: egész napos kirándulás a Fok-félszigeten ebéddel: 26 000 Ft/fő. A túra úti célja a Jóreménység-fok. Útközben megálló Hout Bay halászfalunál: egy órás hajókirándulás a fókák szigetéhez majd Simon`s Town: sakálpingvinek öble. Este szilveszteri gálavacsora. Szállás Cape Townban.

4. nap:
Reggeli a szállodában. Fakultatív program: egész napos kirándulás a Fokföldi borvidéken borkóstolással: 22 000 Ft/fő. Szállás Cape Townban.

5. nap:
Reggeli a szállodában. Transzfer a repülőtérre, elutazás menetrendnek megfelelően Johannesburgba. Transzfer a szállodába, útközben panoráma városnézés (Tőzsde, De Beers és George Harrison Park, ahol először találtak aranyat. Brixton torony, Rand Afrikaans Egyetem, Bányász emlékmű). Szállás Johannesburgban.

6. nap:
Reggeli a szállodában.
Egész napos fakultatív kirándulás Sowetoba, és a Lesedi kulturális faluba: 27 000 Ft/fő. A program keretében Soweto híres fekete negyedének életével, látnivalóival ismerkedünk. Megtekintjük Nelson Mandela felesége, Winnie Mandela egykori otthonát Orlando Westben, a Szabadság teret Kliptownban, ahol az Afrikai Nemzeti Kogresszus alakult 1952-ben, Hector Peterson sírját. Majd utunk a közeli Magaliesberg hegységben fekvő Lesedi kulturálisfaluba vezet. E helyen megtekinthető Dél-Afrika törzseinek, a zuluknak, a xhosáknak, a pediknek és a basothoknak szokásai, építkezési stílusa, népviselete, majd Bomában részesei lehetünk a hagyományos ének és táncbemutatónak. Ebéd. Szállás Johannesburgban.

7. nap:
Reggeli a szállodában, majd utazás Johannesburgból Dél-Afrika adminisztratív fővárosába: Pretoriába. A parlament, a Gyarmatosítók Múzeumának megtekintése a főtér, a Church Square és környékének történelmi látnivalóival egybekötve. Délután kétórás transzfer út Sun Citybe, Dél-Afrika nyüzsgő XXI. századi kaszinóvárosába. Szállás Sun Cityben.

8. nap:
Reggeli a szállodában, majd délelőtt szabad program. Délután 3 órás vadles nyitott terepjárón a Pilanesbergi Nemzeti Parkban. A vadles során találkozhatnak az Öt Nagyvaddal (elefánt, oroszlán, orrszarvú, leopárd, bivaly). Szállás Sun Cityben.

9-10. nap:
Reggeli a szállodában. Pihenés, kikapcsolódási lehetőségek: hőlégballonozás, golfpálya, teniszpálya, squash, vízi sportok, Hullámok Völgye élményfürdő, színház, mozi, casino, krokodil farm, lovaglás. Szállás Sun Cityben.

11. nap:
Reggeli a szállodában, kijelentkezés. Transzfer a repülőtérre. Útközben rövid pihenő a johannesburgi bolhapiacon, ahol lehetőség van egy utolsó vásárlási lehetőségre. Elutazás menetrendnek megfelelően Münchenbe.

12. nap:
Érkezés Münchenbe a kora reggeli órákban, átszállással hazautazás Budapestre.

További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: