Szilveszteri hajóút és nyaralás a Karib-tengeren


Margarita-sziget
Utazás áttekintő:

Ország:   Barbados, Grenada, Holland-Antillák, Venezuela
Város:   Bridgetown, Eagle Beach, Oranjestad, Porlamar, Saint George`s, Willemstad

Ellátás:   all inclusive
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásA hajó személyzete rendkívül szolgálatkész és kedves, így a hajón mérete ellenére is „családias” a hangulat. Az útvonalat illetõen nagy elõny, hogy az utazáshoz nem szükséges USA vízum, és a charterjárattal a hajó elérése is biztosított.

A PROGRAM:
Szombat: Aruba 22:00 (szombati indulás esetén beszállás) kihajózás
A gyönyörû fehérhomokos, pálmafás szigeten pihenhetünk a tengerparton vagy különféle programokon vehetünk részt, hogy a víz alatti élõvilággal ismerkedjünk. Busszal vagy dzsippel felfedezhetjük a sziget belsejének a természeti szépségeit is.

Vasárnap: Curacao 08:00 – 15:30
Ambaz azonos nevû világhírû likõrt a szigeten termõ narancs felhasználásával készítik. A képeslapra illõ tengerpartok mellett a sziget látványosságai közé tartozik a struccfarm, mely a legnagyobb Afrikán kívül, egy cseppkõbarlang, a likõrkészítõ üzem és egy hatalmas akvárium, ahol 400 féle tengeri halfajtát tekinthetünk meg.

Hétfő: Isla Margarita 11:00 – 22:00 (hétfõi indulás esetén beszállás)
A Venezuelához tartozó sziget természeti szépsége lenyûgözõ. Nemzeti parkjában számos madárfajt figyelhetünk meg, a botanikus kertben számtalan fikuszfajtát és trópusi növényt ismerhetünk meg. Kis halászfalvak, kaktuszföldek és elhagyott öblök várják a vendégeket.

Kedd: Granada, St George 08:30 – 19:00
Grenada és St. George kis szigetei a kristálytiszta kék vízben mesésen festenek. Itt forgatták „A Karib tenger kalózai” című filmet. A fehérhomokos tengerpart, a türkizkék tenger és a pálmafák mindenkit elbűvölnek.

Szerda: Barbados 08:00 – 19:00
A szigeten található a Karib-térség egyetlen sziklabarlangja, ami az egyik legfontosabb látnivaló. Érdemes megtekinteni a 800 méter magasan fekvõ templomot is, ami mellõl csodálatos kilátás nyílik a szigetre és a tengerpartra. A káprázatos luxusvilláktól nem messze terül el a vadaspark, ahol flamingók, teknõsök, kajmánok és iguánák élnek.

Csütörtök: Mayreau 07:00 – 19:00
A Karib-térség egyik legszebb szigete a búvárok paradicsoma. Tengerpartját természetvédelmi területté nyilvánították az élõvilág megõrzése érdekében.

Péntek: tengeren

Szombat: Aruba 09:00 érkezés a kikötőbe
A gyönyörû fehérhomokos, pálmafás szigeten pihenhetünk a tengerparton vagy különféle programokon vehetünk részt, hogy a víz alatti élõvilággal ismerkedjünk. Busszal vagy dzsippel felfedezhetjük a sziget belsejének a természeti szépségeit is.


A HAJÓRÓL:
Holiday Dream: 752 fõ befogadására alkalmas, 2004-ben felújított, 10 emeletes hajó. Nagy elõnye, hogy méretéhez képest viszonylag kevés, de annál tágasabb kabinokkal és hatalmas közterekkel rendelkezik.

Kabin: légkondicionált, fürdõszobával, tv-vel, telefonnal, minibárral, széffel és hajszárítóval felszerelt.

Szolgáltatások:
- Térítésmentesen: 3 felnõtt- és egy gyermekmedence, 4 pezsgõfürdõ, fitneszterem, könyvtár, kártyaszoba, 2 étterem, 5 bár, mozi, gyerekklub, videojátékok, diszkó, karaoke-terem
- Térítés ellenében: kaszinó, internetsarok, szépségszalon, konferenciaterem, üzletek

Útvonal: Aruba – Curacao – Isla Margarita – Mayreau – Barbados – Szt Vincent és a Grenadine-szigetek – tengeren – Aruba.

További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: